Bouw
Bouw

De bouwsector staat voor enorme uitdagingen. Help andere leden van KUBR verder met samenwerken in de gebouwde omgeving en deel nieuws en ontwikkelingen over bijvoorbeeld de bouwsector, bouwmaterialen, trends en producten. 

Klik rechtsboven op Draag bij en deel!

Lees meer

Circulariteit
Circulariteit

Ontdek de mogelijkheden van circulariteit en duurzaamheid binnen de gebouwde omgeving. Praat mee over thema’s als biobased, flexibel & demontabel, een materialenpaspoort en meten van circulariteit.  

Lees meer

Energietransitie
Energietransitie

Praat mee over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van energietransitie zoals waterstof en leer hoe je de overgang naar duurzame energie kunt versnellen. 

Lees meer

Gezondheid, Natuur & Milieu
Gezondheid, Natuur & Milieu

Natuur & Milieu: Leer meer over de impact van gebouwen en infrastructuur op onze gezondheid, het milieu en de natuur, en ontdek innovatieve oplossingen voor een duurzame leefomgeving. 

Lees meer

Infra
Infra

Ontdek de wereld van infrastructuur, van wegen en bruggen tot aan tunnels en spoorwegen. Bij KUBR delen we kennis om samen duurzame en slimme infrastructuuroplossingen te kunnen realiseren. 

Lees meer

Installatietechniek
Installatietechniek

Installatietechniek is bepalend voor de toekomst van Nederland. Vraagstukken op het gebied van energietransitie, duurzame energie, BIM, binnenklimaat en sanitair: essentiële onderdelen voor de gebouwde omgeving. Blijf bij met KUBR. Maar bovenal: klik rechtsboven voor jouw bijdrage en deel jouw nieuws, een geslaagd project of een event op het gebied van installatietechniek.

 

Lees meer

Klimaatadaptie
Klimaatadaptie

Leer hoe je de gebouwde omgeving kunt aanpassen aan de gevolgen van klimaatverandering en ontdek strategieën voor een veerkrachtige en klimaatbestendige toekomst. 

Lees meer

Onderwijs & Arbeidsmarkt
Onderwijs & Arbeidsmarkt

Bekijk de mogelijkheden tot scholing en lees meer over vakmanschap binnen de technische sector. Ontdek hoe we kunnen zorgen voor een goede aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt.  

Lees meer

Opdrachtgeverschap
Opdrachtgeverschap

Opzoek naar een samenwerking binnen de technische sector of heb je te maken met een aanbesteding? Maak gebruik van ons KUBR platform en help elkaar op weg.  

Lees meer

Smart Industry
Smart Industry

Ben je nieuwsgierig geworden naar interessante businessmodellen? Digitale innovaties en slimme technologieën transformeren bedrijven naar een smart industry organisatie. Help jij mee? 

Lees meer

Veiligheid
Veiligheid

Ontdek de belangrijkste veiligheidsuitdagingen in de gebouwde omgeving en leer hoe je veiligheidsrisico’s kunt minimaliseren door bijvoorbeeld het gebruik van BIM, smart industry en cyber security te stimuleren.  

Lees meer

Water
Water

Bij dit thema gaat het o.a. over de uitdagingen en oplossingen op het gebied van waterbeheer en -technologie. Het geeft inzicht hoe je duurzaam watergebruik kunt bevorderen en wateroverlast kunt voorkomen. 

Lees meer