KUBR

Communityplatform voor de Nederlandse ontwerp-, bouw- en techniekbranche


KUBR is ontwikkeld door TVVL in samenwerking met Techniek Nederland, Bouwcampus en Bouwend Nederland. Deze samenwerkende partijen hebben als doel om de samenwerking tussen professionals te verbreden en cross-sectorale kennisuitwisseling te bevorderen. 

In een wereld die voortdurend evolueert, staan de bouw- en installatiesector voor grote uitdagingen. Klimaatverandering, verduurzaming, circulariteit en andere maatschappelijke vraagstukken vereisen een collectieve inspanning en een gezamenlijke aanpak. KUBR is trots om een antwoord te bieden op deze uitdagingen. 

Maak kennis met KUBR 

Het nieuwe communityplatform voor de Nederlandse ontwerp-, bouw- en techniekbranche, voorheen bekend als TVVL Connect. 

Op KUBR ontwikkelen we en vind je kennis. Je leest het laatste nieuws uit de branche en alles wat daarmee te maken heeft. Feiten en cijfers, nieuwe regels, inzichten en technieken. Allemaal kennis die we samen maken. 

En je maakt hier kennissen. KUBR is namelijk ook een ontmoetingsplaats: je legt eenvoudig contact met collega‚Äôs, vakgenoten, specialisten en andere relaties. Bovendien heb je hier alle ruimte om zelf berichten te posten. Mede door jouw inbreng blijft KUBR dynamisch en altijd in ontwikkeling. We nodigen je dan ook uit om mee te doen. Mee te denken en je kennis te delen. Kijk je dagelijks even op KUBR, dan ben je helemaal bij. 

Dus meld je aan, deel en neem deel. 

Maak kennis met KUBR.
 

Contact
 

Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL
Korenmolenlaan 4 | 3447 GG | Woerden  
info@kubr.nl | 088 - 401 06 00
KvK 40506039 | BTW NL002585194B01

Bekijk onze Privacy policy