Blog

Bouwen onder de Omgevingswet

Weet jij al alles dat je moet weten over het bouwen onder de nieuwe Omgevingswet?
Profielfoto van Lot Boshouwers
27 september 2023 | 1 minuut lezen

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Deze wet regelt alles voor de ruimte waarin we wonen en werken. Ook voor het bouwen en renoveren van woningen maakt deze nieuwe wet de geldende regels eenvoudiger. Veel nieuwe informatie komt op ons af die we moeten integreren in ons dagelijks werk. Dat heeft impact op de organisatie van projecten in elk bedrijf en elke organisatie. Want wat verandert er dan precies? En wat verbetert er? En wat betekent dat concreet voor jouw werk?

Om gerichte kennis over deze nieuwe wet te delen met zoveel mogelijk mensen uit de branche organiseert Nieman Academie het Congres 'Bouwen onder de nieuwe Omgevingswet' op 6 december in Woerden. 

In plenaire sessies en workshops delen acht experts hun specifieke kennis. Sessies boordevol waardevolle informatie.  Na deze dag weet je precies waar je aan toe bent en wat de nieuwe Omgevingswet betekent voor jouw dagelijks werk.

Nieuwsgierig naar het dagprogramma? Klik op de uitnodiging of kijk op https://niemanacademie.nl/training/congres/ - Hier vind je ook onze contactgegevens en kun je je direct aanmelden.

Ben je werkzaam in de bouwbranche en krijg jij vanuit die rol te maken met de nieuwe Omgevingswet? Dan helpt deze dag jou absoluut verder!

Heb je vragen of wil je meer informatie bel dan even met onze trainingscoördinatoren Ellen Jalink en Daniëlle van Rossum. De contactgegevens vind je op de contactpagina van onze website niemanacademie.nl/contact

Hartelijke groet!

Nieman Academie