Fijnstofconcentratie in (groot)keukens
Hoge fijnstofconcentratie is niet goed voor onze gezondheid. Gebruikersgedrag, bijv koken, speelt een grote rol in de fijnstofconcentratie. Ook dat is bekend. Maar wat betekend dit voor de gezondheid van werknemers in keukens bij restaurants? Antwoord op deze belangrijke vraag was er nog niet.
Tot nu!
Piet Jacobs, Marije te Kulve en Marcel Loomans delen hun onderzoeksresultaten met jou tijdens het TVVL webinar “Fijnstofblootstelling in (groot)keukens” op dinsdag 2 februari van 11.00 tot 12.15 uur. Ben je ook benieuwd naar deze niet eerder onderzochte impact? Meld je dan nu aan!
Tijdens de presentatie komen uiteraard de resultaten uit de labstudie en metingen op locatie voorbij. Ook maken de binnenklimaat experts hun kennis over fijnstofblootstelling door koken in woningen.
Deelnemers ontvangen na afloop het exclusieve onderzoeksrapport.
Kosten: 70 euro (50 euro voor TVVL-leden)
Deelnemers
Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »