Blog

Kantooruitbreiding TVVL verloopt voorspoedig

De verbouwing is al een maand of 2 bezig en begint nu echt vorm te krijgen. Deze kantooruitbreiding brengt straks een extra cursuslokaal, een nieuwe huiskamer en extra kantoorruimte met zich mee. Hierdoor kan TVVL nog meer cursisten, (actieve) leden en ga
Profielfoto van TVVL
8 april 2020 | 1 minuut lezen

De verbouwing is al een maand of 2 bezig en begint nu echt vorm te krijgen. Deze kantooruitbreiding brengt straks een extra cursuslokaal, een nieuwe huiskamer en extra kantoorruimte met zich mee. Hierdoor kan TVVL nog meer cursisten, (actieve) leden en gasten ontvangen dan voorheen. Als je zo’n verbouwing doet, doe je het natuurlijk goed.

TVVL is razend enthousiast nu de lang geplande verbouwing tastbaar begint te worden. Zo wordt er met een glimlach uit het raam gekeken als collega’s tussen het thuiswerken door even op kantoor zijn en wordt van alles een foto gemaakt om de andere nieuwsgierige collega’s op de hoogte te houden.

Om de verbouwing praktisch mogelijk te maken is het TVVL Verenigingsbureau tijdelijk verdeeld over 2 kantoorruimtes. Een deel van de collega’s kon blijven doorwerken op de huidige locatie en de andere collega’s zaten tijdelijk in een nabij gelegen cursuslocatie. Deze verdeling bleek gelukkig weinig problemen met zich mee te brengen. Dankzij het aanpassingsvermogen van het team, de korte afstand en gunstige accommodatie verliep de transitie naar 2 gebouwen soepel.

Na de verbouwing wordt het TVVL team weer met elkaar verenigd, zodat zij nog effectiever kunnen samenwerken met al haar leden, kennisorganisaties, TVVL kennispartners en andere experts in een optimaal functionerend kantoor.

Conform de planning vindt de casco oplevering plaats rond half mei. Daarna zijn er nog 6 weken aan afwerking en interne verbouwing gepland. Naar inschatting is de verbouwing, afhankelijk van de coronacrisis en bouwvorderingen, eind juni klaar. Dan resteert alleen een hernieuwde opening van ons verenigingsbureau..