Van der Valk Hotel Delft

Er is veel meer mogelijk dan vaak wordt gedacht. En ook goed toepasbaar. Deze middag zetten we alle nieuwe en praktisch bruikbare energieconcepten op een rijtje. Met kosten, hindernissen, rendement en soms onverwachte nevenvoordelen. Voor vrijstaande gebouwen, voor monumentale gebouwen, voor rijtjeswoningen, voor gebieden. De maatschappelijke opgave is enorm.

Vaak wordt niet verder gekeken dan het standaardpakket van isolatie, dubbelglas, zuinigere installatie, warmtepomp en ventilatie. Een ruimere blik levert veel meer op. Bijvoorbeeld, nog weinig toegepast, maar efficiƫnt en praktisch: het gebruik van stralingswarmte gecombineerd met lage-temperatuur luchtwarmte. Gevelaanpassing is daardoor niet nodig. En je kan toe met minder energie. Dit, en nog veel meer, leggen we deze middag uit.

Als we echt wat willen bereiken met energietransitie en -reductie in de bestaande voorraad, is veel meer aanpak nodig dan wat er tot nog toe gebeurt. Ontdek daarom op dit baanbrekende congres direct toepasbare innovatieve maatregelen. Verbreed je kennis en bouw waardevolle netwerken op.

Doelgroep: Vastgoedbeleggers, woningcorporaties, zorginstellingen, financiers, (her)ontwikkelaars/bouwers, gemeenten, vastgoedmanagementbedrijven, onderhoudsbedrijven, installateurs, adviseurs.

Locatie

Peuldreef 3
2635 BX Den Hoorn
Nederland