Nieuwsbericht

Orange Climate lanceert nieuwe selectietool voor luchtbehandelingskasten

Profielfoto van Marijke Pardoel
19 juni 2022 | 1 minuut lezen

Op 20 juni jl. lanceert Orange Climate haar nieuwe digitale selectietool voor de Basic: een compacte, plug-en-play luchtbehandelingskast welke snel te installeren is en eenvoudig te koppelen aan alle gangbare gebouwsystemen. De Basic is met zijn luchthoeveelheid van 1.000 tot 26.000 m3/h een aanvulling op ieder (ver)bouw- of renovatieproject. Met de nieuwe selectietool wordt het beheren van projecten voor de adviseur, calculator, engineer of werkvoorbereider eenvoudig en overzichtelijk.

Selectietool 2.0

In de nieuwe selectietool is het mogelijk om een gebruikersaccount aan te maken, zelf selecties te maken voor diverse (deel)projecten, deze op te slaan, te delen en later terug te kijken of aan te passen. De selectietool is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk. In 6 stappen kiest de gebruiker per project o.a. de gewenste luchthoeveelheden, gewenste koeling en verwarming, de opstelling en bedieningszijde, opties als extern display, kanaalaansluitingen of GBS communicatie, waarna de juiste luchtbehandelingskast gekozen wordt en direct alle informatie beschikbaar is. Gewichten, afmetingen, prijs, technische informatie en meer is vindbaar in één duidelijk overzicht. De selectie kan vervolgens eenvoudig aangepast worden, opgeslagen en gedeeld. De nieuwe selectietool biedt alles om jouw project nog sneller, makkelijker en duidelijker door te lopen. De selectietool zal verder uitgebreid worden, onder andere met opties voor nieuwe batterijen voor verwarmen en koelen en een optie voor het meeleveren van warmtepompen.

 

Stap verder in digitale droom

De nieuwe selectietool is een stap verder in het realiseren van de digitale droom, waar oplossingen voor klimaat techniek snel en visueel vergeleken worden. Samen met architecten en adviseurs wordt hier hard aan gewerkt. Een online omgeving waarin productkennis betreffende gezonde lucht, comfortabel klimaat en technische oplossingen direct toegankelijk worden. Uiteindelijk moet spelen met lucht en oplossingen eenvoudig én visueel worden. Zodat iedere gebruiker zelf een prettig en gezond binnenklimaat kan selecteren, waarbij alle aspecten vergeleken worden en de invloeden op elkaar inspelen.

De nieuwe selectietool is voor iedereen te gebruiken en vanaf 20 juni bereikbaar via https://www.orangeclimate.com/nl/selectietools

 

Over Orange Climate

Orange Climate is ontwikkelaar, producent en importeur van innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Orange Climate bestaat uit diverse bedrijfsunits, waaronder OC Verhulst (producent luchtbehandelingskasten), OC Waterloo (producent luchtverdeelapparatuur) en OC Autarkis (ontwikkelaar PCM oplossingen). Gezamenlijk levert Orange Climate de beste keuze voor klimaatbeheersing. Meer informatie vind je op www.orangeclimate.nl